Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Δημιουργία ενός banner


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Καλησπέρα σε όλους.
Όπως υποσχέθηκα σε κάποιους το σημερινό θέμα αυτής της ανάρτησης είναι να σας δείξει πως θα φτιάξετε δωρεάν,γρήγορα και εύκολα ένα banner για τη σελίδα σας.Όπως αυτά που έχω φτιάξει εγώ για το JohnpatraBLOG.Δείτε στη συνέχεια πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε κι εσείς ένα!

Ο καλύτερος τρόπος να φτιάξετε ένα banner για τη σελίδα σας είναι με το photoshop.Αν έχετε και ξέρετε να το δουλέψετε τότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε τη συνέχεια αυτού του post.
Όσοι δεν το έχουν ή το έχουν αλλά δεν ξέρουν να το δουλέψουν (σαν εμένα) ας δούνε παρακάτω.

Υπάρχουν άπειρες σελίδες στο web όπου μπορείτε να φτιάξετε online το banner σας.
Αρκεί να αναζητήστε στο google με λέξεις κλειδιά ,όπως:

"create free banners"
"create free logos"
"animated(=κινούμενα) logos"
"create animated banner"
"create buttons"

και κάντε και πολλούς συνδιασμούς με αυτές τις λέξεις και άλλες τέτοιες παρόμοιες και θα βρείτε άπειρες σελίδες για να φτιάξετε online το banner σας.
Οι πιο πολλές (από τις σελίδες που θα βρείτε) δεν θα σας αρέσουν για διάφορους λόγους όμως θα βρείτε σίγουρα και μερικές πολύ καλές με τις οποίες θα κάνετε τη δουλειά σας.
Αν βρείτε καμιά καλή αφήστε ένα σχόλιο και πείτε την για να την μάθουν κι οι άλλοι.
Εγώ έχω βρει μέχρι τώρα 8 σελίδες που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα,δωρεάν και εύκολα ένα όμορφο banner για το blog σας.
Σας τις έχω παρακάτω:
(πατήστε άφοβα πάνω τους 'είναι ρυθμισμένες να ανοίγουν σε νέα καρτέλα)

1)http://www.grsites.com/

2)http://www.animationonline.com/

3)http://mybannermaker.com/*

4)http://kalsey.com/tools/buttonmaker/

5)http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php

6)http://www3.flamingtext.com/

7)http://www.mylivesignature.com/

8)http://cooltext.com/

*αν φτιάξετε ένα banner από αυτήν την σελίδα θα σας έχει στο κάτω μέρος του banner σας κάτι διαφημιστικά της σελίδας.Για να τα βγάλετε αυτά απλά ανοίξτε το banner σας με το πρόγραμμα της ζωγραφικής και σβήστε αυτά τα γράμματα με γόμα!


Αφού λοιπόν φτιάξετε το banner σας ανεβάστε το κάπου.
Σας προτείνω 3 υπηρεσίες για να το ανεβάσετε:

1)http://photobucket.com/

2)http://freefotos.gr/

3)http://gigaimage.com/

Αφού λοιπόν το ανεβάσετε μετά μπορείτε να βρείτε και τον κώδικα html του banner σας και να το βάλετε στο blog σας.



Μην ξεχάσεις να μου αφήσεις ένα σχόλιο στο οποίο θα μου πεις τελικά τι έκανες και αν συνάντησες κάποιο πρόβλημα.

Αν μείνατε ευχαριστημένοι από τις παραπάνω πληροφορίες ,μπορείτε να βάλετε ένα banner του Johnpatra BLOG στη σελίδα σας:


link για pchands


Βάλε τον παρακάτω κώδικα στη σελίδα σου.(θα εμφανίζεται το παραπάνω banner)





Αν για κάποιον λόγο δεν σας αρέσει αυτό το banner δείτε και τα άλλα banners στο http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/07/banners.html


Και κάτι ακόμα:

Αν σου άρεσαν οι παραπάνω πληροφορίες μπορείς να γραφτείς δωρεάν στην εφημερίδα της σελίδας από το http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=Johnpatrablog&loc=en_US και θα σου έρχονται στο mail σου αυτόματα όλα τα tips & tricks για να μην χάνεις κανένα και να είναι το blog σου μοναδικό!
Μην το σκέφτεσαι άλλο!Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα και όποτε θέλεις μπορείς να ξεγραφτείς.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

16 comments:

arkas είπε...

Φίλε Johnpatra θα ήθελα να σε υπερευχαριστήσω για αυτή την πολύ χρήσιμη ανάρτηση,η οποία απαντάει στην ερώτηση που σου έκανα.
Θα δοκιμάσω και θα σου πω τι κατάφερα να κάνω.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Λοιπόν φίλε μου Γιαννη έφτιαξα το banner στο mybannermaker.com Αφού τέλειωσα με ρώτησε αν θέλω και τον κώδικα HTML κλικαρα καταφατικά και έκανα save. Μου εμφάνησε το banner και από κάτω τον κώδικα σε ξεχωριστό νταμακι. Σκέφτηκα πολυ βολικο δεν χρειαζεται να μπώ στο freefotos για να πάρω τον κωδικα. Ομως είχα βιαστεί να θριαμβολογήσω. Πρώτον ο κώδικας είναι τεράστιος και σχεδόν δεν χωράει στην στήλη με τα gadgets. Δευτερον το ίδιο το Banner είχα εκτός από την διαφήμιση του site στο κάτω μέρος (η οποία ομολο΄γω ότι δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, ένα τεράστιο CHANGE IT πάνω ακριβώς στην εικόνα...πολύ ενοχλητικό.
Τώρα όσον αφορά το σώσιμο δεν μπορώ να καταλάβω πως θα το σώσω στον υπολογιστή μου!!!!
Εκτός από αυτό ειναι σχεδόν αδύνατο να το φτιάξω στην ζωγραφική όπως καταλαβαίνεις (πρώτον διότι δεν ξέρω πως να το ανοιξω με την ζωγραφική αφού δεν το έχω καν σαν εικόνα στο PC αλλά και δεύτερον διότι η φράση CHANGE IT έιναι πάνω ακριβώς στην εικόνα). Θα σου στείλω email με τον κώδικα να μου πείς τι γίνεται......
Ευχαριστώ

bloggertips.gr είπε...

Φίλε Θάνο,

Το change it το έχει επειδή ξέχασες να το βγάλεις.Ξαναφτιάξε το banner σου αλλά μην ξεχάσεις να πας στην καρτέλα "text" και να σβήσεις αυτά που λέει.Συνήθως λέει "This is your banner. Change it with the options below."Και έτσι θα το βγάλεις αυτό.Για τα διαφημιστικά από κάτω είναι πιο δύσκολο να τα βγάλεις.Πάντως το πρόγραμμα της ζωγραφικής είναι στο:Έναρξη,προγράμματα και βοηθήματα.Εκεί θα το βρεις.Αν το ανοίξεις μετά τράβα αρχείο απο τις καρτέλες και επέλεξε άνοιγμα.επέλεξε μετά το banner σου.Επίσης καλο είναι όταν θα είναι έτοιμο το banner να πατήσεις πάνω του δεξί κλικ ,να επιλέξεις ιδιότητες και εκεί να αντιγράψεις τη διεύθυνση(url) του και να το ανεβάσεις κάπου.μετά θα πάρεις από εκεί τον κώδικα.Σε γενικές γραμμές είναι πολύ όμορφο το banner.Βέβαια είναι δύσκολο να βγάλεις τα διαφημιστικά που έχει στο κάτω μέρος γιατί έχεις βάλει δικιά σου φώτο.Ενώ αν ήταν χρώμα αμιγή(π.χ. όλο πράσινο) τότε ήταν εύκολο να το διαγράψεις.

πες μου τελικά τι έκανες.

(αν δεν σου απαντήσω γρήγορα δεν σε ξέχασα αλλά μπορεί να μην έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο)

bloggertips.gr είπε...

@αρκας σε ευχαριστώ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Γιαννη σε ευχαριστω. Το προγραμμα ζωγραφικής λόγω τρέλλας το εχω στην επιφανεια εργασίας..άλλωστε ακόμα και η φωτο στα blog (επικεφαλιδα ειναι δικά μου μονταζ). Τωρα την διαφήμιση μάλλον θα την αφήσω δεν με πειραζει. Το υπόλοιπο όμως θα το σβήσω.

Ευχαριστώ

Stefanos Milesis είπε...

δοκίμασα όλες τις διευθύνσεις που δίνεις στις οποίες μπορείς να φτιάξεις κουμπιά, υπογραφές ή οτιδήποτε άλλο θέλεις εκτός από banners. Αυτά μόνο από το bannermaker μπορείς αλλά το πρόβλημα είναι σου πετάει τη διαφήμιση του σάιτ σε τέτοια μορφή που δεν το θέλεις πλέον. Στη ζωγραφική μπορείς να σβήσεις τη διαφήμιση αλλά όχι στον κώδικα που ο άλλος αντιγράφει για να σε βάλει στο μπλόγκ του. Όταν στο bannermaker πας να το κάνεις save σε ρωτάει σε ποιά μορφή το θέλεις. Αν βρείς άκρη και από εκεί σου δίνει ένα κώδικα. Αυτό τον κώδικα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ανεβάσεις στο freefotos αφού εκεί κάνεις upload εικόνες ή url και όχι κώδικες.
Αν τελικά κάποιος τα κάνει αυτά (που δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν είναι ειδικός), τότε γιατί εσύ δεν τα χρησιμοποιείς και έχεις διαφορετικό κώδικα;
Οι διαδικασίες εφόσον είσαι ειδικός και περιγράφεις σε μη ειδικούς πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά με βηματα και τίποτα να μην αφήνεται ως αυτονόητο. Σε μη ειδικούς αυτονόητο δεν είναι τίποτα.

bloggertips.gr είπε...

Καλησπέρα φίλε Neoptolemo,

εύστοχη η ερώτησή σου.βασικά έχω ήδη γράψει γράψει την απάντηση στην ερώτησή σου σε αλλη αναρτηση.πρώτα έγραψα αυτήν και μετά την άλλην.καταρχίν δεν είμαι ειδικός και ούτε εσύ (και όλοι οι άλλοι) είστε μη ειδικοί.
banners λέγονται όλα αυτά (υπογραφές,κουμπιά κ.α.)
τώρα εσύ εννοείς αυτό που σου γράφει το mybannermaker κάτω-κατω στην εικόνα.αφού λοιπόν αυτό το σβήσεις με την περικοπή που βρίσκεις στο πρόγραμμα ζωγραφικής,το ανεβάζεις όπως είπες στο freefotos.gr και παίρνεις το url του.
μετά με την βοήθεια αυτής της ανάρτησης http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/09/picture-html-code.html
θα μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τον κώδικα του banner σου.
αν θες να κάνεις τον κώδικα να φαίνεται για να το αντιγράφουν οι επισκέπτες σου κοίτα στο http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/10/html-blog-post-html-code.html
όλα είναι πολύ απλά όπως βλέπεις.θέλει ελάχιστες γνώσεις.
επίσης πες μου σε παρακαλώ το λινκ του μπλογκ σου για να το δω.
επισης αν παρολα αυτα δεν καταφερεις να φτιαξεις τον κωδικα πες μου και θα στον φτιάξω εγώ.
καλή επιτυχία και καλό μεσημέρι
φιλικά
Γιάννης

Stefanos Milesis είπε...

ευχαριστώ προτίμησα τελικά να μην διαθέσω άλλο χρόνο για αυτό -ήδη σπατάλησα πολύ- αντί αυτού απενεργοποίησα το δεξί κλικ στο ποντίκι. Νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν να απενεργοποιείς το δεξί κλικ απο την μία και από την άλλη να προσφέρεις κώδικα μπάνερ για αντιγραφή.

bloggertips.gr είπε...

εγω σου προτεινω να απεγκαταστησεις την απενεργοποιηση του δεξι κλικ.ειναι προτιμοτερο αυτο.
προσωπικη μου αποψη παντα

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
IRON KOSTIS είπε...

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ http://www.animationonline.com/ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ HTML.T PREPEI NA KANV GIA NA BALV TO ΒΑΝΝΕΡ ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ;

Secra είπε...

@IRON KOSTIS
Κάνεις επικόλληση τον κωδικό html σε ένα html/javascript gadget.

iron kostis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
iron kostis είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ BANNER ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ?

Η ΜΠΟΧΑ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου που μας προσφέρεις και μας ανοίγεις τα μάτια αλλά και την όρεξη για να συνεχίσουμε και εμείς οι αδαείς στο blogging. Χρησιμοποίησα το http://www3.flamingtext.com/ και το ανάρτησα στο http://photobucket.com/. Με λίγη προσπάθεια που έκανα δουλεύει. Το πιο δύσκολο είναι ίσως να διαλέξεις το σχέδιο που θέλεις, τα χρώματα κλπ.
Ευχαριστώ και πάλι.

BIKH LAPPA είπε...

γεια σας.ως ασχετη χρειαζομα την βοηθεια σας.εφτιαξα ενα site προσφατα το www.blackafricansoap.gr σε μια σελιδα ελληνικη με δωρεαν δηιμιουργια σελιδων.οκ να ακολουθησω τις οδηγιες σας για banner να το φτιαξω αλλα πως αλλαζω την κωδικοποιηση στο site μου??οπως καταλαβατε ειμαι ψιλοασχετη απο τα διαδικτυακα.ευχαριστω.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *