Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Η επέλαση του Ίντερνετ, τα Μπλόγκς και το μέλλον των εφημερίδων - Από την εκπομπή Φυντανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


Είδα στο πολύ καλό blog "Foreignpress-gr" μια εκπομπή για τα blogs και το intenet και επειδή ήταν πολύ καλή ανάρτηση ,σας τη δείχνω και εσας παρακάτω:

Δείτε την εκπομπή του Σεραφείμ Φυντανίδη που προβλήθηκε στην ΝΕΤ την Κυριακή για το ίντερνετ και την λειτουργεία των Μπλόγκς που αλλάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς τις συνήθειες του πολίτη. Εκατομμύρια ιστοσελίδες και πάνω από 40 χιλιάδες blogs –μόνο στην Ελλάδα - διεκδικούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην ενημέρωση. Μπορεί η εφημερίδα να ανταγωνισθεί την επέλαση του διαδικτύου; Πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το μέσο για να επιβιώσει στην σημερινή εποχή; Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συζητά με τον Στέλιο Κούλογλου, διευθυντή του ενημερωτικού ιστοτόπου TVXS, τον επικοινωνιολόγο Γιώργο Σεφερτζή και τον σύμβουλο επιχειρήσεων και blogger Νίκο Δρανδάκη.

Μέρος Α



Ο υπεύθυνος του ίντερνετ μεγάλης εφημερίδας σκιαγραφεί πώς οι εφημερίδες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το διαδίκτυο, ενώ διαφημιστές και άνθρωποι της επικοινωνίας όπως ο Μάκης Σεργιάτος της Ashley Group και η Ξένια Κούρτογλου της Focus Bari εξηγούν γιατί τα διαφημιστικά κονδύλια εγκαταλείπουν το χαρτί και οδεύουν προς το νέο μέσο.

Μέρος Β



Μέρος Γ



Δείτε εδώ την προηγούμενη εκπομπή με το ιστορικό και τις αιτίες της κατάρρευσης του Τύπου

Από το http://www.foreignpress-gr.com/2009/11/blog-post_7948.html

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *