Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ 2010, ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ JOHNPATRA BLOG



Δειγματοληψεία: 356 άτομα (από μία φορά ο καθένας)

Δεκτή η συζήτηση για το θέμα της δημοσκόπησης με σχόλια.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

4 comments:

bloggertips.gr είπε...

Σημείωση:

Στην παραπάνω ψηφοφορία έχω κάνει άθελά μου ένα λάθος. Το πολιτικό πειρατικό κόμμα που δημιουργήθηκε δεν έχει καμιά σχέση με το Pirate Bay. Απλά υποστηρίζει το ελεύθερο intenet.

Apokalipsis999 είπε...

Εκτός από «ελεύθερο» ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τίποτα άλλο έχει να δηλώσει το υποθετικό κόμμα της ψηφοφορίας; Ασφαλώς όχι!
Οπότε η δημοσκόπηση είναι λάθος στη βάση της.

Αν στην βασική ερώτηση της δημοσκόπησης προσθέταμε τη φράση «εκτός το ελεύθερο ΙΝΤΕΡΝΕΤ υποστηρίζει την κατάργηση της σύνταξης και την ελαχιστοποίηση του μισθού» ασφαλώς δεν θα έπαιρνε το 60%!

Το ελεύθερο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν είναι κριτήριο για ψήφο σε ανθρώπους που δεν λένε πια είναι η θέση τους σε εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Το ότι στη Σουηδία το κόμμα πήρε 7,1% δείχνει πως υπάρχουν πολλοί ελαφρά τῇ καρδίᾳ ψηφίζουν ότι να 'ναι! Αρκεί να τους δίνει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Καλό θα ήταν πριν γίνει μια τέτοια δημοσκόπηση θα έπρεπε να δώσει πλήρη στοιχεία για το υποθετικό κόμμα που ίσως να γινόταν εδώ, και μετά να αναζητήσει δειγματοληψία.

bloggertips.gr είπε...

Γύρω από το ελεύθερο internet υπάρχει μια ολόκληρη ιδεολογία. (έχει γραφτεί και βιβλίο' βλέπε στο http://www.hamptonpress.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=1-57273-598-8&Category_Code=Q406 )
Όπως και υπάρχει και γύρω από την οικολογία. Για την οικολογία η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος ζωης. Για τους οικολόγους είναι σημαντικότερο αυτό από την πορεία της εθνικής οικονομίας. Στην Αυστραλία είχε δημιουργηθεί (πιθανως να υπάρχει και σήμερα) κόμμα που στη βάση της ιδεολογίας του είχε το sex. Για τους "σεξιστές" αυτό είναι σημαντικότερο από τον τρόπο λειτουργίας της οικονομίας. Σωστό ή Λάθος δεν θα το κρίνουμε εμείς. Οι ψηφοφόροι κρινουν. Θέλω να πω ότι όλα τα κόμματα έχουν μια ιδεολογία. Τώρα αν αυτή η ιδεολογία είναι σοβαρή ή όχι θα το επιλέξουν οι ψηφοφόροι. Πάντως νομίζω ότι αυτό το κόμμα είχε μπει και στην Βουλή της Αυστραλίας.
Και γύρω από το ελεύθερο ιντερνετ υπάρχει ολόκληρη ιδεολογία. Για παράδειγμα η πλειοψηφία αυτών που υπστηρίζουν το ελεύθερο internet, είναι φιλελεύθεροι και σε άλλα πράγματα. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ αυτοί που υποστηρίζουν το ελεύθερο internet τους κατατάζω στην αριστερά. Αυτό θεωρώ ΕΓΩ όμως. Φυσικά και δεν είναι απόλυτο αυτό.
Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό το κόμμα στη Σουηδία πρέσβευε κάτι για ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ αναρχία. Δηλαδή όπως λέει κι η λέξη το ελευθερο internet.


Στη Σουηδία το internet παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και για αυτό το ψήφισαν. Δεν γίνεται το 7.1% μιας πολύ ανεπτυγμένης χώρας να ψηφίζει για πλάκα.

Και στο κάτω κάτω της γραφής για τους πιο σκεπτικιστές υπάρχει κι η επιλογή "εξαρτάται από τα μέλη τους και τις θέσεις του σε άλλα ζητήματα". Για αυτό έβαλα αυτή την επιλογή. Για να λυθούν απορίες σαν την δικιά σου που τις βείσκω σωστές.

Την καλησπέρα μου.

Υ.Γ.: Κάνε τον κόπο να διαβάσεις και αυτο: http://blog.kapsimo.net/2010/04/pagkosmio-kinima-free-internet/
Καλό ή κακό δεν ξέρω αλλά το σίγουρο είναι ότι το internet μας γίνεται όλο και πιο αναγκαίο όσο περνάνε τα χρόνια.

şükrü είπε...

Instagram Takipçi Satın Al
Toptan Telefon Kılıfı
Resimli Magnet
Silivri Çatı Ustası
Çerkezköy Çatı Ustası

MWZ3

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *