Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ BLOG? - ΤΙ ΕΙΝΑΙ BLOG?


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Το blog ειναι ιστοσελίδα που ενημερώνετε σχεδόν καθημερινά. Η θεματολογία του blog εξαρτάται με τα ενδιαφέροντα του ατόμου που το διατηρεί. Είναι η σελίδα ενός χρήστη που φιλοξενεί κείμενα, γραφικά και πολυμέσα παρουσιασμένα με τη μορφή ημερολογίου και οι επισκέπτες ενός blog μπορούν να εκφέρουν την δικιά τους άποψη σχετικά με το θέμα που γράφεται στο blog. Ένα τυπικό blog συνδυάζει κείμενο, εικόνες και συνδέσμους προς άλλα blogs ή άλλες ιστοσελίδες και μέσα σχετικά με το περιεχόμενό του. Αυτα τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες που προσφέρει το blog σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου είναι που το έχουν κάνει ενα δυνατό εργαλείο στα χέρια του πολίτη, μέσω του οποίου ξεπηδούν νέες ιδέες, διαδίδονται νέα που δεν θα είχαν δυνατότητα να διαδοθούν με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και πολλές φορές οργανώνονται και κινητοποιήσεις των πολιτών για κάτι που θεωρείται άδικο.



Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα ιστολόγιο Blogger;

Βήμα 1:

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν ιστολόγιο στο Blog*Spot, την υπηρεσία φιλοξενίας του Blogger, θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Google Mail.
Αν δεν έχετε λογαριασμό, δημιουργήστε το. Όταν συνδεθείτε στο blogger.com, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Δημιουργία ιστολογίου".


Βήμα 2:

Πληκτρολογήστε έναν τίτλο και μια διεύθυνση (URL). Θα χρειαστεί επίσης να πληκτρολογήσετε τη λέξη επαλήθευσης που εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο "Συνέχεια".



Βήμα 3:

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για το ιστολόγιό σας. Πρόκειται για την εμφάνιση που θα έχει όταν το δημοσιεύσετε. Στη συνέχεια, το Blogger θα δημιουργήσει το νέο ιστολόγιό σας και θα δεσμεύσει τη θέση σας στο BlogSpot. Μόλις δημοσιεύσετε την πρώτη σας ανάρτηση, η σελίδα σας θα εμφανιστεί στη διεύθυνση που επιλέξατε.
Αυτό ήταν... Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε ότι θέλετε. Να δημοσιεύετε τις απόψεις σας,να μοιραστείτε τις σκέψεις σας η τις φωτογραφίες σας με όλους και να κατακτήσετε τον κόσμο .


Καλή σας τύχη λοιπόν...

Πηγή: Blogger Trics

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

4 comments:

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε βοηθόντας όλους εμάς τους ερασιτέχνες.

Η απορία μου είναι η εξής:

Με ποιόν τρόπο μπορώ εγώ, διαθέτοντας ένα site, να παρέχω χώρο σε bloggers, προκειμένου αυτοί να δημοσιεύουν τα άρθρα τους, δηλαδή με λίγα λόγια να γίνω εγώ ένα νέο blogspot, ή wordpress, ή capitalblogs κλπ.

Πρόκειται για ακριβή επένδυση;
Χρειάζεται τεχνική υποστήριξη;

Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλό τριήμερο.

ΤΑΡΝΑΝ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!?

κατασκευή blog είπε...

Το να φτιάξεις ένα ερασιτεχνικό ιστολόγιο δεν είναι δύσκολο, όμως να το κάνεις να έχει επισκέψεις είναι πρόκληση.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.Έχω ένα blog και θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να βάλω δική μου φωτογραφία στο blog και δικά μου χρώματα;Δηλαδή όπως βλέπουμε τα πρότυπα που έχει διαθέσιμα.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *