Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Μην ξεχάσετε να καταχωρήσετε το ιστολόγιό σας στις Μηχανές Αναζήτησης


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Καλημέρα. Σύμφωνα με τα στατιστικά, το 87% της κίνησης (traffic) στο internet, δημιουργείται από τις μηχανές αναζήτησης (search engines).
Εάν έχετε ένα σχετικά καινούργιο blog, το αμέσως επόμενο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να το καταχωρήσετε στις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης για να εξασφαλίσετε μια υψηλή θέση στην κατάταξη όσο το δυνατόν συντομότερα και να παράγετε κυκλοφορία από τις μηχανές αναζήτησης.

Ενώ είναι πιθανό ότι οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης κάποια στιγμή θα το βρουν το blog σας τελικά, γιατί να περιμένετε από τις μηχανές αναζήτησης για το πότε και αν αναζητήσουν την ιστοσελίδα σας/blog. Κάντε μόνοι σας την Υποβολή του blog σας σε μηχανές αναζήτησης, πριν το κάνουν αυτόματα.

Μερικες από τις πιο δημοφιλέστερες και μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης είναι : Google, Yahoo, MSN, κλπ. Μπορείτε να υποβάλετε ακόμη Feed URL σας ή Sitemap σε ορισμένες μηχανές αναζήτησης. Αλλά καλό είναι να βεβαιωθείτε πρώτα πριν από την υποβολή.
Η υποβολή του blog σας στις μηχανές αναζήτησης, θα τονώσει σημαντικά την κυκλοφορία του ιστολογίου σας. Δεν μπορεί να φέρει μεγάλο αριθμό επισκεπτών σε μια νύχτα, αλλά θα επιταχυνθεί η διαδικασία στην αύξηση του όγκου και βελτίωση της ποιότητας της κυκλοφορίας σε μια ιστοσελίδα από τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Κατάλογος των μηχανών αναζήτησης :

Παρακάτω αναφέρονται οι συνδέσεις από μερικές πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης.
Μπορείτε να υποβάλετε το URL του blog σας σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης δωρεάν.


Υπηρεσίες καταχώρισης :
Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υποβολής ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης. Ο κατάλογος των μηχανών αναζήτησης είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιος.
Κάποια από αυτά προσφέροντα να καταχωρήσουν το URL σας σε περισσότερες από εκατό μηχανές αναζήτησης και προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες παρακολούθησης .
Είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος να καταχωρίσετε το URL σας στις περισσότερες μηχανές αναζήτησης.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YeHrvTsPJow&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *