Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Διαγραφή Google plus 1 από τις Adsense Διαφημίσεις


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Καλησπέρα σας και καλό σας μήνα.

Σήμερα θα δείξουμε μια πολύ απλή διαδικασία που μπορούν να κάνουν όσοι έχουν διαφημίσεις adsense στον ιστότοπο τους, η οποία θα τους εξοικονομήσει αρκετά KB στη φόρτώση.

Γίνομαι πιο σαφής.
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως στις διαφημίσεις adsense έχουν εισαχθεί τα κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης από το Google Plus όπως βλέπετε στη παραπάνω εικόνα. Αρκετοί μου ανέφεραν πως τους ενοχλεί (για αισθητικούς λόγους) και σκέφτηκα πως ίσως να ενοχλεί και τους αναγνώστες του bloggerTips.

Πριν δώσουμε τις οδηγίες θέλω να αναφερθώ στα πλεονεκτήματα της αφαίρεσης του κουμπίου. Ο καλύτερος λόγος για να το αφαιρέσετε, είναι επειδή μαζί με κάθε διαφήμιση φορτώνει εις τριπλούν, το άρχειο που εμφανίζει το +1. Αυτό λοιπόν το άρχειο έχει σε KB το μέγεθος που έχει μια αρκετά μεγάλη εικόνα συν του ότι προκαλεί στους περιηγητές (firefox , explorer, chrome κ.λ.π.) "πονοκέφαλο" καθώς οι ενέργειες που γίνονται μέσω εντολών javascript , για κάθε ένα από τα κουμπία είναι
πολλές.

Πάμε λοιπόν να δώσουμε μια ανάσα στο blog μας με 3 απλές κινήσεις.

  • 1) Μπαίνετε στη διαχείρηση του Adsense.
  • 2) Κλικάρετε στο πάνω μενού το "Αδειοδότηση και αποκλεισμός διαφημίσεων"
  • 3) Κλικάρετε στο αριστερό μενού την επιλογή "Σύνθετες ρυθμίσεις"
  • 4) Κλικάρετε το κουμπί που είναι δίπλα από το πράσσινο "ΝΙ". Δηλαδή στη σειρά που γράφει "Προτίμηση κοινωνικών διαφημίσεων" μέχρι αυτό να γίνει κόκκινο και να γράψει δίπλα "Δεν επιτρέπεται η χρήση των λειτουργιών που σχετίζονται με τις επισημάνσεις με +1 και τους κοινωνικούς σχολιασμούς σε διαφημίσεις"
  • 5) Εχετε τελειώσει, περιμένετε 3 με 4 λεπτά και κάντε ανανέωση στο ιστολόγιο σας.


Τα κουμπάκια θα έχουν εξαφανιστεί και το blog σας θα φορτώνει λιγό, αλλά αισθητά πιο γρήγορα. (Τώρα αν έχετε ένα πολύ αργό blog, πιθανόν να μη το καταλάβετε, εκεί πρέπει να κάνετε αρκετά κόλπα για γρηγορότερη φόρτωση)

Για όσους Μπερδεύτηκαν, μπορούν να δουν και την παρακάτω κατατοπιστική φωτογραφία και να βεβαιωθούν πως τα βήματα τους ήταν σωστά. (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)



Πηγή: bloggertips.gr


Copyrights: http://www.bloggertips.gr/

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

nC παιδιά ευχαριστούμε πολύ χρήσιμο συνεχίστε την καλή δουλειά ! ;)

Ανώνυμος είπε...

douleuei xwris problhma, thanks!

woman meeting point είπε...

Μπράβο παιδιά πολύ χρήσιμο!! Ευχαριστώ

Kostas είπε...

Φίλε καλησπέρα.
Το προ παρατήρησα ότι στο blog μου μπορώ να εμφανίσω πάνω από 3 ads. Είπα μήπως είναι καμιά αλλαγή από τη google αλλά δοκίμασα σε ένα blog φίλου μου και δεν εμφάνιζε πάνω από 3. Ξέρεις τι μπορεί να έγινε? Έχω στείλει στην google mail αλλά έλεγα να ρωτήσω κ εδώ μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω. Τo blog μου είναι αυτό www.gegonota.net

Specialist είπε...

@Gegonota Gr

Το να έχεις πάνω από 3 διαφημίσεις google adsense είναι κατά της πολιτικής της Google. Ο όρος είναι σαφής. Μόνο 3 διαφημίσεις επιτρέπει. Αν συνεχίσεις να έχεις πάνω από 3 διαφημίσεις, λίγο πριν τη πληρωμή, η google θα κρατήσει τα λεφτά για την ίδια και θα σου κλείσει το λογαριασμό και εσύ δεν θα έχεις κανένα δικαίωμα ούτε καν να παραπονεθείς.

Για να έχεις πάνω από 3 διαφημίσεις, ή πρέπει να σου κάνει πρόσκληση η ίδια η google στο premium λογαριασμό ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επέκταση του adsense στην οποία όμως οι διαφημίσεις πρέπει να είναι χειροκίνητες.

Υ.Γ. 1 - Για να αποκτήσεις δικαίωμα στο premium λογαριασμό adsense, θα πρέπει η ιστοσελίδα σου να δέχεται καθημερινά, πάνω από 1.000.000 pageviews

Υ.Γ. 2 - Αφαίερεσε τις διαφημίσεις το ταχύτερο για να μη βρεθείς προ εκλπήξεως.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *