Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Μηδενισμός Στατιστκών του Blogger από τη Google


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Τα στατιστικά επανήλθαν και πάλι. Το πρόβλημα επιλύθηκε ταχύτατα.



Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι, πελάτες και λοιποί, η ώρα είναι 4 τα μεσάνυχτα και το παρόν άρθρο αναρτάται για λόγους ενημέρωσης όλων των bloggers που έχουν ιστολόγιο πάνω στη πλατφόρμα του blogger.


Μόλις προ λίγου, τα στατιστικά που είναι ενσωματωμένα στο blogger, μηδενίστηκαν. Δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα και έλαβα ήδη 3 μηνύματα με τη λέξη "επείγον".
Δεν γνωρίζω να σας πω καμία λεπτομέρια, κανέναν λόγο και φυσικά δε μπορώ να επιλύσω το θέμα της επαναφοράς στατιστικών , για το οποία υπεύθυνη και μόνο είναι η google.

H google απο τη μεριά της, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα καμία πληροφορία για το συμβάν αυτό. Επομένως, το μόνο που έχετε-έχουμε να κάνουμε , είναι ΥΠΟΜΟΝΗ. Όπως βλέπετε και στα αριστερά της σελίδας μας, έχουν μηδενιστεί και τα στατιστικά του bloggertips. Επίσης, προς ενημέρωση σας, η αλλαγή domain στο blogger, ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου 2 εβδομάδες , στις οποίες, αναγκάστηκα να εξηγήσω σε διάφορους, οτι το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο ζητήμα της google.

Επιπλέον, οι στατικές σελίδες αντιμετωπίζουν κι αυτές πρόβλημα, καθώς κάνοντας επεξεργασία τον τίτλο τους, αλλάζει αυτόματα το link της σελίδας.Γενικά υπήρξαν (πρόσφατα) και υπάρχουν ακόμα διαφόρων ειδών προβλήματα στη λειτουργία της πλατφόρμας για τα οποία, δεν είμαι σε θέση να επιλύσω σε καμία περίπτωση.

Αν αντιμετωπίζετε κι άλλα προβλήματα που δεν ανέφερα, μπορείτε να τα γράψετε στα σχόλια αυτής της ανάρτησης έτσι ώστε να βεβαιωθείτε οτι τα έχουμε όλοι.


Λόγοι και πιθανές αιτίες για τα προβλήματα.

Μετά απο χρόνια λειτουργίας του blogger, οι βάσεις δεδομένων που διαθέτει η google για αυτό, έχουν υπερφορτωθεί απο τα εκαττομύρια δημοσιέυματα που αναρτώνται καθημερινά. Ετσι λοιπόν, κατα τη δική μου εκτίμηση, οι άνθρωποι της google εργάζονται αυτό το διάστημα ώστε να εφαρμώσουν νέες τεχνικές έτσι ούτως ώστε να "συμπιέσουν" τις βάσεις δεδομένων για να μειώσει το κόστος της λειτουργίας του.

Επαναλαμβάνω, οτι το παραπάνω είναι η εκτίμηση μου και το λέω με βάση τη πρόσφατη δημοσίευση της γλώσσας προγραμματισμού PHP5 στην οποία έχουν εισαχθεί και "κατασκευαστεί" τεχνικές για βελτίωση ταχύτητας εξυπηρετητή, εξοικονόμηση χώρου και άλλα πολλά που έχουν να κάνουν γενικά με τη βελτίωση του ίντερνετ.

Τι άλλο μένει να πω!!!
Α, να πω επίσης για όσους χρησιμοποιούν το adwords, οτι είχε τεθεί πρόσφτα για 2 μέρες εκτός λειτουργίας και ότι και αυτό αντιμετοπίζει ακόμα κάποια προβλήματα.

και τέλος, το πρόγραμμα που παρείχε η google για το hosting εικόνων, ήταν με 5 ευρώ για ένα χρόνο το οποίο άλλαξε σε 2 μιση δολλάρια το μήνα.

Είναι 4 τα μεσάνυχτα και το άρθρο το γράφω βιαστικά για να αποφύγω το κατακλεισμό μηνυμάτων το πρωι από όσους θα δουν το πρόβλημα των στατιστικών.


Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσω με δημοσίευμα.
Προς το παρόν καλό ξημέρωμα να χουμε και παρακαλώ μην βιάζεστε να πανικοβληθείτε!
Η google κάνει αναβαθμίσεις σε όλα της τα προιόντα, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!






Specialist - bloggertips.gr






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

και σε μενα το κανει 2 μερες τωρα,αλλα με refresh επανερχονται τα στατιστικα τουλαχιστον σε μενα.
Γιαννης.

vaiol είπε...

Καλημερα κ συγχαρητηρια πολλα για το σαιτ κ τις γνωσεις σας!!γραφω για πρωτη φορα κ επειδη δε ηξερα που να ποσταρω κ ποσταρω εδω την απορια μου!!εχω ενα μικρο μπλογκ κ ψαχνοντας γκατζετ κ γνωσεις σας βρηκα για καλη μου τυχη.εχω ενα προβλημα.δουλευω με μοζιλα κ οπερα αν φταιει αυτο.εδω κ κανα 2 βδομαδες που βαζω αναρτησεις κ γκατζετ ολα καλα απο προχτες οταν μπαινω στην σελιδα μετα την φωρτωση της σελιδας αντι να μενει στο πανω μερος της εικονα ποντικι κτλ φευγει αυτοματα κ παει λιγο προσ το τελος η σελιδα με αποτελεσμα να σκρολαρω για να ανεβαινω προσ τα πανω.αυτο το κανει κ οταν μπαινω σε μια αναρτηση μου να διαβαζω κ οταν κανω ριφρες,μολισ φορτωσει φευγει η δεξια μπαρα κυλισης του μοζιλα προσ τα κατω με αποτελεσμα να γινεται σπαστικο ολο αυτο!!ουτε προτυπο εχω αλαξει εκτος του ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις αναρτησεις αλλα το εκανε πριν βαλω αυτο!!μονο διαφορα γκατζετ εχω βαλει κ εγινε στα καλα καθουμενα αυτο!ελπιζω να γινομαι κατανοητος!υπαρχειλυση??μπορω να κανω κατι??ευχαριστω εκ των προτερων!

Ανώνυμος είπε...

Καλη

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *