Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο απο το Google


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF


ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Απο σήμερα οι μεταφράσεις στο Google Translate γίνονται με έναν νέο τρόπο, σε πραγματικό χρόνο. Καθώς εσείς πληκτρολογείτε εμφανίζεται αμέσως απο κάτω η μετάφραση όσων γράφετε. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην έχει ουσιαστική διαφορά αλά ειναι εντυπωσιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Από το Troktiko

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

6 comments:

cobra είπε...

το γράφω εδώ γιατί δε μπορώ από το contact δε ξέρω για ποιο λόγο.Πες μας ένα κόλπο ώστε ο σύνδεσμος να ανοίγει σε νέο παράθυρο και όχι στο ίδιο που είμαστε.

Ευχαριστώ εκ τών προτέρων!!

bloggertips.gr είπε...

η φορμα επικοινωνιας μου κατι παθαινει καποιες ωρες.οταν βρω χρονο θα την αλλαξω.
σχετικα με την απορια σου κοιτα στο http://johnpatrablog.blogspot.com/2009/07/links-blog_20.html

καλο απογευμα

cobra είπε...

John sorry που ξαναενοχλώ.Το κολπάκι με την αλλαγή των χρωμάτων των links είναι πολύ καλό.Το έβαλα και σε ευχαριστώ.Αλλά δε λειτουργεί πάντα.Κάποιες φορές ναι κάποιες όχι.Μου λές γιατί;

Ανώνυμος είπε...

πως μπορω να αυξομειώνω το πλάτος της sidebar?Και κάτι άλλο,έβαλα το go top button αλλά μόλις το πατάω μου ανοίγει καινούργια σελίδα.χαχαχαχαχα.Τί γίνεται ρε john?

bloggertips.gr είπε...

Cobra και σε εμενα συμβαινει αυτο.μερικες φορες δεν δουλευει και αλλες δουλευει.δεν ξερω απο τι γινεται αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι απο την φορτωση του κωδικου του προτυπου σου.ισως ειναι και επειδη εχεις ενα βαρυ προτυπο.δεν ειναι παντως σοβαρο προβλημα.αγνοησε το και ασε το να δουλευει οποτε θελει.

bloggertips.gr είπε...

Ανωνυμε το κουμπι που εβαλες ανοιγει σε αλλη σελιδα πιθανως μηπως εχεις βαλει να ανοιγουν ολα τα λινκς σου σε νεα σελιδα?γιατι και αυτο ενα λινκ ειναι.για το πλατος της sidebar υπαρχουν καποιοι τροποι που ειναι δυσκολοι και δεν γνωριζω και καλα.θα σου συστηνα να αφησεις το προτυπο σου οπως εχει η να βρεις ενα καινουργιο απο τα χιλιαδες που κυκλοφορουν θα βρεις ενα που σου κανει.στειλε μου να δω και το blog σου αν θελεις.
καλο μεσημερι

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *