Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Video DownloadHelper για να κατεβάζετε videos από το youtube


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Ηλίας και σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να κατεβάζετε τα βίντεο που βλέπετε σε οποιοδήποτε Site/Blog  πάντα δωρεάν. Ακούστε με προσεκτικά θα είμαι πολύ σύντομος για να μην σας κουράζω.Πρώτο και βασικότερο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι αυτό το πρόσθετο δουλεύει μόνο στο Mozilla Firefox.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα προσεκτικά

Βήμα 1ο

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να κατεβάσετε το πρόσθετο.

Μετά μπορεί να σας δείξει αυτήν την εικόνα


Πατήστε "να επιτρέπεται".

Βήμα 2ο

Μετά θα σας ρωτήσει για να κάνει την εγκατάσταση του προσθέτου


Εσείς θα πατήσετε "Εγκατάσταση".

Βήμα 3ο

Μετά περιμένετε να το κατεβάσει


και μόλις το κατεβάσει πατάτε επανεκκίνηση.


Βήμα 4ο

Τώρα θα σας δείξω πως να κατεβάσετε ένα βίντεο με το Video DownloadHelper.
Κοιτάξτε ένα παράδειγμα στο YouTube. Αυτά τα μαύρα σημεία τα έχω βάλω εγώ για να μην γίνει καμία παρεξήγηση με τον κάτοχο του βίντεο.


Το πάνω αριστερά κουμπάκι είναι περισσότερο είναι για προχωρημένους να το πω έτσι, και με άλλα λόγια δεν σας χρειάζεται γιατί έχει κάποιες λειτουργίες που είναι με πληρωμή και εμείς δεν θέλουμε τέτοια.

Περισσότερο θα σας χρειαστεί το κάτω δεξιά κουμπάκι που είναι το βασικό σημείο από το οποίο κατεβάζουμε τα βίντεο. Μόλις κάνετε κλικ πάνω θα σας βγάλει μια  λίστα με το όνομα του βίντεο και με τις διαθέσιμες μορφές(MP4, 3gp κλπ) που θα βρίσκονται δίπλα από τον τίτλο του βίντεο. Εσείς κάντε κλικ σε όποιο επιθυμείτε να κατεβάσετε. Ο χρόνος που θα κάνει για να κατεβεί είναι ανάλογα με το μέγεθος του βίντεο.

*Με τον ίδιο τρόπο γίνετε σε όλα τα Site/Blog.


Βήμα 5ο

Μετά αν δεν σας αναγνωρίζει το βίντεο κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα για μετατροπή βίντεο.

Από      ΕΔΩ         και από       ΕΔΩ

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα μην διστάσετε γράψτε ένα σχόλιο και θα σας απαντήσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

7 comments:

Suspect είπε...

Συγγνωμη αλλα διαπιστωσα πως αυτά που γραφεις δεν μου βγαινουν ακριβως ετσι..

Καταρχην ( αφου το εγκατεστησα στο firefox όπως γραφεις ) όταν πας στο youtube δεν εχει δυο κουμπακια ένα αριστερα και ένα δεξια αλλα ολο και ολο ένα πάνω αριστερα.

Στο οποιο κουμπι πρεπει να είναι κανεις προσεκτικος γιατί αν το πατησει το βιντεο κατεβαινει σε μια μορφη flv και δεν το αναγνωριζει.

Αν πατησει το ΒΕΛΑΚΙ στο κουμπι, τοτε βγαζει το παραθυρο με τις επιλογες και εγω πατησα download and convert ( αφου το quick dwl το κάνει flv ), μετα ζηταει ένα περιεργο configuration/conversion στο οποιο δεν προχωρησα γιατί δεν καταλαβα αν είναι δωρεαν ή αν χρεωνεται ή τι ακριβως θα κατεβασω στον υπολογιστη μου και από πού είναι αυτό το προγραμμα.

Αν παει κανεις στο λινκ που δινεις με το κιτρινο «εδώ» τοτε οδηγεισαι σε ένα site που εχει κατι πανεμορφες χρεωσεις. Χρεωσεις που υπαρχουν στο άλλο σου ποστ με τις online εφαρμογες όπως το Animoto και το Iterasi.

Μηπως σε παρακαλω είναι ευκολο αντι να γραφεις γρηγορα όπως λες για να μη μας κουραζεις, να γραφεις αναλυτικα, ευκολα, ευχρηστα, να εχεις τσεκαρει αυτά που λες και κυριως να εχεις κατά νου ότι δεν εχουμε τις δικες σου γνωσεις και μπαινουμε εδώ μεσα για να μαθουμε μερικα πραγματα παραπανω;

Ilias Kanakaris είπε...

@SuspectΦίλε μου αυτό με το κουμπί πρέπει να αλλάζει ανάλογα με την έκδοση του Mozilla Firefox.

Αυτό για την μορφή flv το έχω αναφέρεις στο τέλος την ανάρτησης και για αυτό εχω προτείνει δύο προγράμματα μαζί με τα λινκ για να τα κατεβάσετε πάντα δωρεάν.

Αν θες κάτι άλλο γράψτο μου σε σχόλιο.

Suspect είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Suspect είπε...

θελω να σε παρακαλεσω φιλε Ηλια, την επομενη φορα αν ειναι να προτεινεις κατι, αφενος να εισαι σιγουρος για αυτα που προτεινεις, αφετερου να ξερεις οτι ο προσανατολισμος για το παρον site ειναι το δωρεαν. Αν δεν ειναι, πες το να το ξερουμε και να μην ταλαιπωρουμαστε αδικα.
Δεν υπαρχει λογος να χανουμε χρονο και οταν ξερουμε οτι το παρον site ειναι ΕΓΚΥΡΟ και δεν ειναι χωρος πειραματων.

ο πρωτος τροπος που προτεινεις για τα βιντεο απο το γιουτιουμπ ειναι για τα μαυρα δραγκαλα.

για να λειτουργησει το προγραμμα που μας λες να βαλουμε στο firefox, χρειαζεται ενα conversion ωστε τα flv αρχεια να τα βλεπει κανείς σαν ανθρωπος.

Αν παει να το κανει, του ζητουν να κανει μια εγκατασταση ενος exe αρχειου που δεν εχει ψηφιακη υπογραφη και μετα ενα registration. Αλλιως τα βιντεο που θα κατεβασει θα εχουν ενα αχαρο λογοτυπο πανω αριστερα που θα λεει unregistered. Αν πεις, "παει στο διαολο, ας το κανω reg", τοτε ωωωωπ! σου βγαινει μια υπεροχη ΧΡΕΩΣΗ..... ΠΟΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ?

Αυτο που αξιζει ειναι το δευτερο προγραμμα που προτεινεις, η σουιτα DVDVideoSoft Free Studio που εχει μπολικα καλουδια και εκει ο χρηστης μπορει να βαλει το url του γιουτιουμπ και να το κατεβασει στο PC του σε ενα αρχειο MPEG-4 για να το βλεπει σαν ανθρωπος

ΠΕΣ ΤΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !

για έξ(ύπνους) (γ)λύ(φ)τες είπε...

MPOREIS APLA NA PAS META TO www. KAI NA BALEIS THN LEXI link (patas enter) KAI KALO KATEBASMA SE OTI FORMAT SOY ARESEI KAI XREIZESAI.

(p.x. TO http://www.youtube.com/watch?v=SkPqgvQg3Mg&feature=topvideos

TO KANEIS
http://www.linkyoutube.com/watch/?v=SkPqgvQg3Mg&feature=topvideos
)

SainiS d. chriStoS
www.sainis.gr
www.ekdosi.com

Unknown είπε...

file mou exw katevasei to programa to ekana egatastash alla otan paw sto youtube to eikonideio den einai energo ti preppei na kanw efxaristw

Unknown είπε...

φίλε έχω κατάβαση το πρόγραμμα το έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάω στο youtube το εικονίδιο δεν είνια ενεργό τη πρπέπει να κάνω ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *