Latest Blog News: Διαβάζετε πάντα και τα ΣΧΟΛΙΑ των αναρτήσεων!

Ελέγξτε τη ταχύτητα της σύνδεσής σας


Print Friendly and PDFPrintPrint Friendly and PDFPDF

Από το φιλικό Ekabitis-Tips-Tricks

Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών αγνοεί την πραγματική ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σύμφωνα με έρευνα της Forrester.
Η εταιρεία αναλύσεων έκανε έρευνα μεταξύ των Αμερικανών και βρήκε ότι μόλις το 41% των συνδρομητών σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ γνωρίζει με ακρίβεια πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή του.
Οι περισσότερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ίντερνετ διαφημίζουν τις μέγιστες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι οι χρήστες να απολαμβάνουν μόλις ένα 10 με 20% της ταχύτητας που υπόσχεται η εταιρεία.
Η ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ειδικά στην Ελλάδα όπου ο εξοπλισμός είναι πεπαλαιωμένος.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν σελίδες όπου οι χρήστες μπορούν να μετρήσουν την ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και να γνωρίζουν ποιες περίπου ταχύτητες έχουν στην πραγματικότητα. Η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι ίδια κάθε στιγμή.
Ένα καλό τέτοιο site είναι το http://www.speedtest.net/ όπου μπορείτε να δείτε online την ταχύτητα του PC σας, μέσα από ένα ωραίο περιβάλον με όμορφα γραφικά.



Ένα άλλο site είναι το http://www.my-speedtest.com/ . Κάνει την ίδια δουλειά με το προηγούμενο και εκτός αυτού, έχει και ένα widget για το blog σας, για να έχετε πάντα πρόχειρο τον μετρητή ταχύτητας στο internet.
Κάτι σαν αυτό που έχω και εγώ στο blog μου.

Να και ο κωδικός για να το βάλετε στο blog σας.(σας έχω μαρκάρει τις μεταβλητές για το φτιάξετε στα μέτρα σας)


<!-- beginn speed tool code - do not change the code -->
<iframe src="http://www.my-speedtest.com/messung_webmaster/index.pl" width="280" height=141 frameborder=0 name="I50" scrolling="no" border="0" align=middle></iframe>
<br /><font size="1">(c) <a target="_blank" href="http://www.my-speedtest.com">Speedtest</a>
<!-- end of speed tool code - do not change the code --></font>


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

4 comments:

Suspect είπε...

χρησιμο, ευχαριστουμε! :)

ekabitis είπε...

Να ΄σαι καλά Suspect.

Blog ActDesign είπε...

Ευχαριστώ πολύ.......

Θόδωρος Καλαμπούκας είπε...

Εξαιρετικά χρήσιμες οι πληροφορίες που μας δίνετε.
Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα για την ευαισθησία σας να μη δέχεστε κείμενα γραμμένα σε greeklish. Αυτή η κατάρα των greeklish ήδη έχει υποσκάψει σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα μας, που μας καθορίζει σα λαό και σαν πολιτισμό!
Μπράβο παιδιά, σας συγχαίρω!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλώ το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
© Copyright 2009-14 bloggertips.gr | All rights reserved. | Επικοινωνία | LK Magazine v2 from Lasantha | Πίσω στην ΚΟΡΥΦΗ | | Subscribe in a reader (Google,Yahoo κα)

* free blogger tips,tricks,gadgets,widgets,templates,themes,help,hacks,design,domains,xml,html,blogspot.gr *